Strona główna >  Aktualności

Komunikat prasowy firmy — Działania związane z budowaniem zespołu

Grudnia 20, 2023 1

„Poruszmy wiosłami, a łódź odepchnie fale”. Przy dźwiękach melodii dziecięcej rymowanki 20 września wszyscy pracownicy Shanghai Penguin udali się autobusem nad morze Zhoushan, aby poczuć dar natury. Ciesz się pasją młodości i prowadź zajęcia integracyjne przy grillu przy plaży.

Kiedy dotarliśmy na plażę Zhoushan, wszyscy najpierw rozłożyli na plaży wielkie parasole, rozłożyli obrusy i poczynili wszelkie przygotowania. Chłopcy z działu sprzedaży to prawdziwi dżentelmeni, których łączy w sobie postawa i styl, łagodność i mądrość. Aktywnie rozpalili piec i rozpalili węgiel drzewny. Dobre rzeczy przychodzą ciężko. W końcu urodzili się w latach 90. i naprawdę nie są dobrzy w rozpalaniu ognisk. wachlowali i dmuchali. W zadymionej krainie, dzięki mądrości i ciężkiej pracy wszystkich, ogień z węgla drzewnego w końcu się zapalił. Jednocześnie entuzjazm pracowników jest jak ogień z węgla drzewnego, stopniowo się rozgrzewa i staje się coraz zamożniejszy.

Kiedy przychodzisz na plażę, nieodzowna jest gonitwa za falami. Pracownicy w małych grupach rzucili się w objęcia morza, zapominając o presji i zmartwieniach życiowych i ciesząc się radością.

W cieniu parasola wszyscy grali razem w karty i tajne gry, wspominając grę „chou wangba”, gdy byli młodzi. To było głupie, proste, szczęśliwe i prawdziwe. Ciesz się najszczerszymi uczuciami między pracownikami w grze.

Wraz z zakończeniem przemówienia dyrektora generalnego działania związane z budowaniem zespołu dobiegły końca. Dobre czasy zawsze mijają w pośpiechu. Zręczne dłonie fotografa delikatnie zamrażają nasze historie, pozostawiając nas z wiecznymi chwilami. Wszyscy z niecierpliwością czekają na kolejne spotkanie, które już wkrótce.

Poprzednia Powrót Następna