Ana Sayfa >  Haberler

Şirket Basın Bülteni--Ekip oluşturma faaliyetleri

Aralık 20, 2023 1

"Kürekleri sallayalım, tekne dalgaları uzaklaştırsın." Hafızadaki çocuk tekerlemesinin hafif melodisiyle birlikte, 20 Eylül'de Shanghai Penguin'in tüm çalışanları doğanın armağanını hissetmek için bir otobüse binerek Zhoushan deniz kıyısına gittiler. Gençliğin tutkusunun tadını çıkarın ve sahil kenarında barbekü ekibi oluşturma faaliyetleri yürütün.

Zhoushan sahiline vardığımızda herkes önce sahile büyük şemsiyeler dikti, masa örtülerini serdi ve tüm hazırlıkları yaptı. Satış departmanındaki çocuklar, tavır ve tarzın, nezaket ve bilgeliğin bir arada var olduğu gerçek anlamda centilmenlerdir. Proaktif olarak sobayı kurup kömür ateşini yaktılar. İyi şeyler zor gelir. Sonuçta 90'larda doğmuşlardı ve ateş yakma konusunda pek iyi değillerdi. yelpazelediler ve havaya uçurdular. Dumanlı diyarda herkesin bilgeliği ve sıkı çalışmasıyla kömür ateşi sonunda yandı. Aynı zamanda çalışanların coşkusu bir kömür ateşi gibidir, yavaş yavaş ısınır ve giderek refaha kavuşur.

Sahile geldiğinizde dalgaları kovalamak vazgeçilmezdir. Çalışanlar küçük gruplar halinde denizin kucağına koşarak hayatın baskısını ve kaygılarını unutup, neşenin tadını çıkardılar.

Şemsiyenin gölgesi altında herkes, gençliklerindeki "chou wangba" oyununu anımsatarak birlikte kartlar ve gizli oyunlar oynadı. Aptalca, basit, mutlu ve gerçekti. Oyunda çalışanlar arasındaki en samimi duyguların tadını çıkarın.

Genel menajerin konuşmasının bitmesiyle ekip oluşturma faaliyetinin de sonuna gelindi. Güzel zamanlar her zaman aceleyle geçer. Fotoğrafçının maharetli elleri hikayelerimizi yavaşça dondurarak bize sonsuz anları bırakıyor. Herkes bir sonraki toplantının yakında gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Önceki Yeniden çalıştır Sonraki

İletişime geçin